maanantai 28. syyskuuta 2015

InnovaattoreilleHieno lauantaipäivä, hieno päivä olla oppimassa ja kehittymässä!

Koitelinkoskella, herra M. Kortelainen
En siis puhu teistä vaan itsestäni. Pidin päivästä ja niistä asioista ja ideoista joita sain teiltä. Ette ehkä havainneet, mutta minäkin kehityin teidän ansiosta. Tällaisia päiviä ihminen tarvitsee, oppii uutta, havainnoi, keksii ratkaisuja, saa apua muilta.... ja RYHTYY TEKEMÄÄN ASIOITA. Niin kehittyminen kuin kehittäminenkin vaativat panostamista!

Lauantain aiheena oli kehittäminen ja sen vaatimukset. Tarvitsemme ensimmäisenä ROHKEUTTA. Rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla, rohkeutta nostaa ajatuksemme esiin ja rohkeutta ryhtyä tekemään uusia asioita. Tarvitsemme toki joskus rohkeutta keskeyttää kehittämistyö, jos se ei tuota haluttuja tuloksia. Rohkeuden lisäksi tarvitsemme PÄÄTTÄVÄISYYTTÄ, sellaista jossa joskus vain me itse uskomme asian olevan muutoksen arvoisen ja vain me itse uskomme sen onnistuvan. Päättäväisyys auttaa meitä jatkamaan vaikka eteen tulisi esteitä ja ihmisiä jotka vastustavat muutosta. Päättäväisyys vie meitä vaikeuksista huolimatta eteenpäin. Vaikka kuinka uskoisimme itsemme tarvitsemme joskus myös APUJOUKKOJA. Sellaisia apujoukkoja, jotka sparraavat, tukevat heikkona hetkenä ja erityisesti ovat voitonjuhlissa kun onnistumme. Muutoksen aikaan saaminen on joskus yksinäistä työtä, mutta usein sen tekeminen edes muutaman ihmisen kanssa tekee siitä juhlimisen arvoista! Muistakaa ottaa ihmisiä mukaan kehittämään, jotta saatte paremmat VOITONJUHLAT! muistakaa juhlia onnistumisia...

Katsokaa linkistä pieni opettavainen tarina kehittämisestä ja palautteen merkityksestä. Muistakaa, että kehittämistyö on perhosen piirtämistä!


Hyvää syksyn jatkoa, toivottavasti joskus törmäämme jossain yllättävässä tilanteessa!

MikaKO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.